MLSZ CSAPATORVOS

 képzést a Semmelweis Egyetem az SE-TK/2015.I./00348 kóddal akkreditálta, elvégzését 50 kreditponttal ismeri el. A képzés 2x3 napos ütemezésben kerül lebonyolításra, és február 13-15. között a szövetség telki edzőközpontjában lezajlott első szakasza. A programban összesen 46 témában elméleti előadások és gyakorlati tréningek, közös esetmegbeszélések, konzultációk zajlanak. Az első 3 napon 40 csapatorvos vett részt az ország minden területéről, NB I-es, NB II-es csapatoktól, utánpótlásképző-centrumokból, a válogatott keretektől. 

A tematika széles körben tekinti át a csapatorvosok szempontjából érdekelt területeket, így egyaránt megjelennek a szervezési kérdések, a sérült ellátás és megelőzés témaköre, a sürgősségi problémák, az újraélesztés, a doppingkérdések, a táplálkozás, pszichológiai tényezők, és a labdarúgók teljesítményének optimalizálása, az erőnléti edzés alapelvei. 

A program élénk érdeklődés mellett zajlott, személyes tapasztalatok átadásával a csapatorvoslás közös problémáinak megfogalmazásával.

Továbbképzések

Letölthető dokumentumok

Induló MLSZ CSAPATORVOS képzések

Naptár

2020
Képzés neve Jan. Feb. Márc. Ápril. Máj. Júni. Júli. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec.

Képzés típusok

MLSZ CSAPATORVOS

Az MLSZ Orvosi Bizottság javaslatára, Elnökségi döntés után, az MLSZ pénzügyi támogatásával az OB és a Felnőttképzési Intézet menedzselésével rendezték meg az első orvosi továbbképző, és licence-szerző tanfolyam.

MLSZ MASSZŐR KÉPZÉS

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége magas színvonalon dolgozó masszőr szakembergárda kialakítása mellett döntött. A döntés célja, hogy az élsportban dolgozó masszőrök képzettsége és készségei egységesen megfeleljenek a korszerű nemzetközi követelményeknek.