MLSZ MASSZŐR KÉPZÉS

A FELVÉTELI VIZSGA HELYSZÍNE VÁLTOZIK!

Új helyszín: Danubius Hotel Aréna
Cím: 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.
Időpont: 2017. október 11. szerda 10.00 óra

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége magas színvonalon dolgozó masszőr szakembergárda kialakítása mellett döntött. A döntés célja, hogy az élsportban dolgozó masszőrök képzettsége és készségei egységesen megfeleljenek a korszerű nemzetközi követelményeknek.

ELN-102/2017 (07.11.) MLSZ Elnökségi határozat
A Magyar Labdarúgó Szövetség 2017.07.11-i ülésén jóváhagyta, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete masszőr licences képzést indítson.

 Szabályozás a masszőrök képzettségi előírásaira, alkalmazásuk feltételeire, és ütemezésére:

  • 2018. év második félévétől a válogatott keretek mellett, valamint a Kiemelt Utánpótlásképző Centrumokban az „MLSZ masszőr licence” képzését sikeresen teljesítő masszőrök végezhetnek munkát.
  • 2018-ban induló NBI-es, és NBII-es nemzeti bajnokságban, az elit akadémiákon csak az MLSZ által szervezett „masszőr licence” képzésen részt vett és azt sikeresen (vizsgával) teljesített szakemberek dolgozhatnak.

Az Elnökségi határozat végrehajtása érdekében az MLSZ Felnőttképzési Intézete 2017. október hónapban a felnőttképzési törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívüli „MLSZ masszőr licence” képzést indít. A részvétel azoknak a masszőr végzettséggel rendelkező szakemberek kötelező, akik a sérülés ellátásában részt vesznek, de nem rendelkeznek ilyen irányú felsőfokú végzettséggel (BSc, MSc diploma).

A Felnőttképzési Intézet az „MLSZ masszőr lincence” tanfolyamot megelőzően a jelentkezők számára szintfelmérő felvételi vizsgát tart. 
A szintfelmérő vizsgára 2017. október 11-én 10.00 órakor kerül sor, az MLSZ telki Edzőképző Centrumában (2089 Telki GLOBALL Hotel, Szajkó utca 39.)
Szintfelmérő anyaga a következő linken tölthető le:
http://tf.hu/wp-content/uploads/2009/06/izomtan.pdf

A felvételi vizsga eredménye alapján 30 fő kezdheti meg tanulmányait. A képzés 4x2 napos, bentlakásos formában történik. A képzési díj tartalmazza az étkezés és a szállás költségeit.
A képzés helyszíne az MLSZ telki Edzőképző Centrumában (2089 Telki GLOBALL Hotel, Szajkó utca 39.)
A tanfolyam képzési napjai:
2017. október 26-27. (csütörtök, péntek)
2017. november 16-17. (csütörtök, péntek)
2017. november 29-30. (szerda, csütörtök)
2017. december 11-12. (hétfő, kedd)
A képzési napokon az előadások, gyakorlatok 9.00-kor kezdődnek és 17.45-ig tartanak.
A tanfolyam költsége: 250.000,-Ft+Áfa/fő, amely TAO-ból elszámolható. 
A tanfolyam jelentkezési lapja kattintással innen letölthető.
Jelentkezési határidő: 2017. október 01.
kitöltött jelentkezési lapot az alábbi címre kérjük visszaküldeni:

Továbbképzések

Letölthető dokumentumok

Induló MLSZ MASSZŐR KÉPZÉS képzések

Naptár

2020
Képzés neve Jan. Feb. Márc. Ápril. Máj. Júni. Júli. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec.

Képzés típusok

MLSZ CSAPATORVOS

Az MLSZ Orvosi Bizottság javaslatára, Elnökségi döntés után, az MLSZ pénzügyi támogatásával az OB és a Felnőttképzési Intézet menedzselésével rendezték meg az első orvosi továbbképző, és licence-szerző tanfolyam.

MLSZ MASSZŐR KÉPZÉS

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége magas színvonalon dolgozó masszőr szakembergárda kialakítása mellett döntött. A döntés célja, hogy az élsportban dolgozó masszőrök képzettsége és készségei egységesen megfeleljenek a korszerű nemzetközi követelményeknek.